Vi som älskar oljor

shower oils H&M Beauty La Roche-Posay ACO

‘Tis the season of duscholjor! Vi har sagt det förut, men det tåls att upprepas: det är inte mycket som hjälper vintertorr hud och fnasiga underben som att använda en duscholja istället för en vanlig tvål i duschen. Kroppen rengörs mer skonsamt, och belönar dig genom att inte börja klia och skrika efter lotion sekunden efter att du torkat. Tidigare har vi testat — och gillat — bland annat Eucerin, Avène och Comfort Zone, och den här säsongen har vi spanat in tre nykomlingar:

  • H&M beauty Revelation Shower Oil är relativt ny på marknaden, och har även tillhörande skrubb, lotion och kroppsolja. Doften är åt det tyngre och varmare hållet och passar lika bra till alla olika kön. Enda lilla minuset är att den väl på huden känns väldigt tjock, men efter några sekunder och inmassering med vatten glider den till slut på bra. Klarar sig inte heelt på egen hand, utan kan behöva lite punktmarkerande lotion på exempelvis armbågar och smalbenen
  • La Roche-Posay Lipikar Cleansing Oil kommer i en bautastor flaska om 400 ml, och är det några som brukar excellera när det kommer till enkel men effektiv hudvård är det väl de franska apotekarna?
  • ACO Moisturising Shower Oil fick vi nys på via Malin, och verkar det inte som en fullträff så säg? Oparfymerad och mild ska den passa även de mest känsliga av oss, och ACO (Apoteket) får även extra pluspoäng för sin informativa hemsida!

4 kommentarer

Lägg till din →

Jag har använt LRP-oljan men upplevde att den var menlös :/ Men jag har för mig att Fröken Rosa har hyllat den. Just nu använder jag Eucerins men förpackningen gör ACO:s än mer lockande.

Lämna ett svar