Wake up call by night

Lystring! Jag har vaknat ur min tvååriga blogg-dvala (ja ni vet den där frånvaron jag lyst med? Inte det nä? Nä, men så är det, men strunt i det för nu är jag tillbaka). Och det var inte ett sånt där sovmorgonsvak, där en liksom i sakta mak öppnar ett öga lite på prov och sträcker på sig innan en slumrar om. Inte ens close. Detta var ett wham-bam-good-morning-mam, ja fast på kvällen då.

För det var som ett litet halleluja moment häromveckan när jag utförde mina kvällsbestyr i godan ro och korkade upp den lilla testflarran jag fått med en beställning från Alice&White. En obeskrivligt mumsig doft, en härlig känsla vid första kontakten och morgonen därpå var jag fortfarande löjligt mjuk i fejset. Det är så klart Aurelia Cell Repair Night Oil som jag pratar om. Jag föll pladask, november blev lite mindre grått, och nu när testet är slut så åker denna goding rakt upp på önskelistan.

7 kommentarer

Lägg till din →

Mycket rimligt att han får ta del av länken! Nu dröjer det ett tag till jag fyller år nästa gång, men jag kanske ska försöka trumfa igenom det här med att fira halvår? Som när man var kotte liksom. Jag fyller faktiskt 34 och ett halvt om några månader bara 🙂

Lämna ett svar