En ny kategori på El Mika

Babystuff

Vad är det HÄR tänker en del av er säkert nu, El Mika är väl ingen bäbisblogg heller. Nej, det är den ju inte, men faktum är att det är en liten bäbis på gång för undertecknad (vilket kanske också betyder lite färre inlägg från mig ett tag framöver). Därför tänkte jag då och då dela med mig av lite mer barnfokuserade produkter. Jag hoppas att den som av olika anledningar inte tycker det är särskilt intressant har överseende — och att ni som kanske själva har barn i er närhet kan få lite tips.

Om jag är noga med ekologiskt och parfymfritt till mig själv, så känns det som det är ännu viktigare till en liten nyfödd, så vänta er mest produkter som passar in i den kategorin. Här är vad som ligger hemma och väntar på bäbisens ankomst (och faktiskt det enda i produktväg jag tror vi behöver från start):

  • Baby Wipes från Beaming Baby som är ekologiska, fria från parfym och biologiskt nedbrytbara känns som ett bra alternativ till de parfymerade varianterna som finns i mataffärerna, även om jag upplevt valmöjligheterna har blivit bättre det senaste
  • Med sig hem från senaste USA-resan hade Mi med sig Baby Bee Nourishing Baby Oil från Burt’s Bees, en 100 % naturlig olja som luktar milt och mysigt. Den är dock inte parfymfri så jag kanske väntar med att använda denna tills bäbisen är lite större
  • Soothing Salve från Essential Care är en ekologisk blöjsalva med fem ingredienser: sheasmör, kokosolja, solrosolja, ricinolja och kamomill. Låter perfekt till en känslig barnrumpa!

17 kommentarer

Lägg till din →

Vad roligt, grattis!
Jag välkomnar den nya kategorin på bloggen eftersom jag själv har barn, men det kan säkert vara intressant för andra också, tex om man har känslig hy.

Lämna ett svar