Let there be light

FullSizeRender

Blev lite lätt dålig stämning i badrummet i onsdags morse när jag inte längre kunde förneka att min Clarins-favvo Instant Light håller på att ta slut. Men som den lucky duck jag är så kom Armanis Luminessence bokstavligen som ett brev på posten samma eftermiddag (kudos till så kallad “bra deal” på nätet som gjorde att det inte blev ett svinstort, armaniformat hål i plånboken). Och om ni undrar (det gjorde i alla fall jag tills i onsdags kväll) så ÄR Luminessence en värdig ersättare.

Som namnen antyder så är det mycket fokus på lyster osv, fast utan att bli glansigt och blankt. Fanken, det här är bra skit alltså. Återkommer med lite mer välformulerad och djupgående recension när jag hunnit testa lite längre, ok? Hmm, kanske en bättre bild också för den delen, den här är ju kass pga mörkt och jäkligt ute — men var så himla pepp på att jag gillar dessa rackarna så jag postar bilden ändå. Sorry!

3 kommentarer

Lägg till din →

Lämna ett svar