Orange rookies

tbs vitamin c oils of life essence lotion

Här har vi inte mindre än två färgmatchande hudvårdsprodukter från The Body Shop som står och väntar hemma på att bli introducerade för min hudvårdsrutin. Vad tror ni, kan dom vara något att ha?

  • Intensely Revitalising Essence Lotion från serien Oils of Life beskrivs som ett återfuktande steg efter rengöring, och jag är nyfiken eftersom att den innehåller fuktgivande ingredienser både i vattnig (glycerin) och oljig (sesam och camelia) form. Flaskan ska skakas innan användning, och sedan sveps vätskan över huden antingen genom att du häller den rakt i handflatan eller använder en bomullspad
  • Vitamin C Healthy Glow Boosting Moisturiser har jag varit skeptisk mot ett litet tag nu sedan jag såg att potentiellt uttorkande alkohol denat ligger som en varnande andra ingrediens på INCI, men efter att jag hörde en av mina favorithudvårdsbloggare prata gott om den är jag villig att faktiskt ge den ett försök

1 kommentar

Lägg till din →

Lämna ett svar