Please and thank you

wish list sunday riley la bruket aesop

Oavsett om det handlar om att köpa en present till sig själv, eller önska sig en julklapp, här kommer tre sköna produkter som står allra högst upp på min lista:

  • Blue Moon Tranquility Cleansing Balm från Sunday Riley har inte lämnat mig sedan jag först fick nys om det. Jag älskar rengöringsbalm och jag är väldigt förtjust i det lilla jag provat från märket, så Blue Moon ligger riktigt nära till hand att bli huvudlöst förälskad i
  • Ekologiska doftljuset Black Oak från Varbergs-baserade L:a Bruket passar klockrent in i doftfamiljen som jag kallar skogsbrandsdofter, och jag tror att det här kan bli en ny favorit här hemma och ett alternativ till Byredo Apocalyptic <3
  • Sist men störst är halvlitern flytande handtvål från Aesop, som måste vara något av det snyggaste (och lyxigaste) som kan stå på ett handfat. Jag börjar dessutom överväga ett köp trots prislappen på 300 kronor, eftersom det per literpris faktiskt är billigare än bra många andra märken

Vad har ni på era önskelistor?

2 kommentarer

Lägg till din →

Lämna ett svar