Bumble and Bumble Bb.Curl

bumble and bumble bb.curl

Det är lockigt som gäller! Fler och fler hårvårdsmärken inser att det finns ett enormt behov — och köpstarkt segment — hos lockhåriga personer som ofta ignoreras. I många fall uppmanas vi istället till att tämja våra lockar och slita (i dubbel bemärkelse) med plattänger, starka behandlingar och en miljard “straightening & de-frizzing” produkter.

Ett av de senaste släppen från de större märkena är serien Bb.Curl från Bumble and bumble, en serie som verkar komma att ersätta deras tidigare Curl. På kampanjsidan går det att identifiera sin egen typ av lockar, få produktrekommendationer och titta på smarta och hjälpsamma instruktionsfilmer (det här är min favorit!). Jag identifierar mig som deras Ringlets och ska tydligen sikta in mig på stylingprodukterna Pre-Style/Re-Style Primer och Defining Creme.

ringlets

Ja tack säger jag, och undrar såklart när det hela kommer till Sverige.

7 kommentarer

Lägg till din →

Spännande! Jag har nog “spirals”… Bland annat Jessicurl kör ju med en liknande indelning. Mitt hår är lockigt, men stråna är också tunna. Jag tycker att det är svårt att hitta produkter som är återfuktande (lockiga hår är ju av naturen torrare än raka), men ändå inte tynger ner.

Tack, vad glad jag blir! 😀

Mina strån är också rätt tunna. Jag körde DevaCurl igår kväll efter ett långt uppehåll och DAMN det är så bra alltså, himla trist att det inte går att få tag på här…

Lämna ett svar