Lancôme Miracle Cushion Foundation

Den här rackaren orsakade ett Lancôme-format hål i min plånbok i höstas när jag plötsligt bestämde mig för att det var dags att försöka återinföra foundation i min dagliga mejk.

Det här är bra skit. Jag har liksom aldrig riktigt blivit vän med foundation på flaska unless den är superduperlätt, så det var en härlig överraskning att lära känna mirakelkudden — den täcker egentligen ganska bra om en bygger upp den lite. Men för mig räcker det med ett tunt tunt lager, det ger urtjusig effekt (eh, tycker jag — kanske Mi håller med för hon gav tummen upp och tyckte jag såg extra lystrig ut för några veckor sedan när jag just duttat mig med denna). Orkar inte hylla mer nu, så jag rabblar lite nyckelord istället, ok? Key words: flawless, dewy och moisturizing. Finns alldeles säkert lämpliga svenska översättningar av dessa ord… men kommer inte på, har lite brådis också för jag har blaffat på en go ansiktsmask som jag måste skölja av om typ 30 sekunder.

Några sista saker innan jag stänger ner: den här produkten jobbar med fukt, så den passar nog bäst för oss som är lite åt det torra hållet. Den dämpar/döljer mina finnar på kinderna väldigt bra. Just nu finns den till 20% på Åhléns om du är klubbmedlem, tror det erbjudandet gäller samtliga foundations från Lancôme och gäller fram till den 16:e feb. Tips tips!

Nyfiken på detaljer? Fråga, kom igen — var inte blyg!

4 kommentarer

Lägg till din →

Yes, den duttas på med en applikator, som påminner om de som brukar följa med kompaktpuder – men denna är lite fluffigare. Funkar utmärkt 🙂

Använder inget puder alls, men om man har en tendens att bli oljig/blank så kan det nog vara bra att fixera och matta ner med nåt transparent puder.

Lämna ett svar