Fresh.Hair Dry Cleaning Spray

kevin murphy fresh hair

Inte sedan mitt hår var platt och kom med tillhörande hellugg har jag använt torrschampo, helt enkelt eftersom jag 1) inte behöver hjälp med volymen och 2) sällan har problem med oljigt hår. Girl snälla, låg volym och fet hårbotten? Inte med mina torra lockar. Nu när vintern är i full blås har mina lockar däremot lite svårt att hålla lockigheten i lika många dagar som jag vanligtvis brukar klara mig utan att tvätta håret, och på dag 3-4 (ok, jag kanske inte ska klaga inser jag när jag skriver det här) är det snarare vågor med lite utspridda lockar här och där. Vad göra då? Istället för att mata håret fullt med produkter som gör det strävt och ännu mer spretigt har jag insett att torrschampot Fresh.Hair från Kevin Murphy faktiskt fungerar rätt bra för att få upp lite fräschör och liv i det hela. Vissa slokande lockar kan se lite tristare — och ofräscha — ut än andra, men att då vända huvudet upp och ner och dra över ett moln med Fresh.Hair gör att mitt hår ser lite mer nyblåst ut, och faktiskt klarar sig genom en sista dag innan tvätt. Och — väldigt viktigt — utan att bli strävt och kännas som svinto.

Doften däremot, uuurgh, doften. Den är vid applicering väldigt stark, och som en söt, fruktig blandning med socker och vanilj. Artificiell körsbär, någon? Rent ut sagt satans äcklig, men som tur var inte något som dröjer sig kvar allt för länge. Jag kommer att använda upp min lilla flaska under de få dagar jag behöver den, men efter det tror jag inte att det blir något nytt köp. El däremot är ett stort fan av både effekt och doft, så ta er ett prov-sniff och bilda er egen uppfattning!

4 kommentarer

Lägg till din →

Noooo, vet inte vad som är värst. Kiss eller fejk cherry, är ju inte en fan av någon av nyss nämnda dofter – men gillar som sagt doften på detta torrschampo. Ok, “gilla” kan ju användas på lite olika sätt. Är inte så att jag vill mumma mig med en parfym av detta slag, men tycker det funkar helt OK i håret och luktar gott när det fått dämpa sig lite. Kiss. Körsbär. Hmm…. 🙂

HAHA! Använde den nu igen, känner definitivt ingen kissdoft (PUH!) men det är *nåt* hehe. Ger ju bra liv i håret i alla fall, som tur är

Lämna ett svar