Laura Mercier Cheek Colour Brush

laura mercier CHEEK COLOUR BRUSH

Allt för lång tid har gått sedan vi pratade om sminkredskap senast, de där hjältarna i bakgrunden som är lätta att glömma bort bland alla nyheter och spännande produktlanseringar. Jag tänkte därför gå igenom några av mina allra bästa — och mest använda — borstar och penslar, och börjar naturligtvis med den jag älskar högst.

Jag har använt Cheek Colour Brush från Laura Mercier på regelbunden basis sedan jag fick den julen 2007 (!). Den har alltså firat både sin sjunde och åttonde födelsedag och det utan att ha tappat vare sig formen, humöret eller några strån. Utöver att vara i fantastiskt skick är Cheek Colour Brush mjukare än mjukast, skön att hålla i och dessutom en jävla CHEF på att plocka upp pigment och distribuera det på kinden. Stråna (gjorda av naturhår) är lagda så att den är perfekt formad oavsett om det är rouge, highlighter eller bronzer du applicerar.

laura mercier hoursglass by terry benefit purminerals the body shop make up store

Puder från Hourglass, By Terry och Pürminerals, rouge Benefit Coralista, bronzer The Body Shop och penseltvätt från Make Up Store

Priset på 475 kronor kan avskräcka, men med en så pass spektakulär kvalitet går det inte att förneka att det är ett riktigt bra köp. Återförsäljare i Sverige (och på nätet) är i dagsläget COW Parfymeri, Kicks och Skincity.

2 kommentarer

Lägg till din →

Lämna ett svar