Nytt för dagen: Meraki Konjac Sponge

meraki konjac sponge

På väg hem från jobbet pep jag in på en inredningsbutik mest för att skingra tankarna lite efter en stressig dag. Bland färgglada stearinljus och blommiga servetter fanns en hylla med grejer från Meraki, och pga detta är en ny bekantskap för mig så hajade jag till och tog en närmare koll på utbudet. Jag fastnade för en konjacsvamp, hejdå 49 kr hejhej svampen. Jag har ju testat såna här förut, och gillat men liksom glömt av lite. Känns bra att ha svamp igen. Så pass bra att jag använde den direkt när jag kom hem.

Hämtade även ut ett litet paket hos postombudet, det lilla paketet innehöll en flarra OPI Nail Envy Strength + Color i blekrosa färgen Bubble Bath. Och ja, jag testade såklart den också så fort jag kom innanför dörren.

2 kommentarer

Lägg till din →

Endast vatten! Men funkar även bra med rengöring of your choice om en vill. Jag kör oftast med bara vatten. Ger en skonsam pejlande effekt och effektiv rengöring, tips tips!

Lämna ett svar