Oribe Curl Gloss Hydration & Hold

oribe curl gloss

Okej vänner, it’s wish-o’clock. Nyast, och högst upp på min önskelista är just nu Curl Gloss Hydration & Hold från hypade Oribe.

Jag skyller allt på frisörskan som tipsade om detta underverk (?) när mitt hår var inne på besiktning och service i förra veckan. Vi snackade loss om produkter hit och dit, och jag råkade nämna att jag är kär i This Is An Invisible Serum från Davines. Jag hann knappt yttra dessa ord innan hon hivade fram en snygg grön flarra full med vad som verkar vara magi. Tydligen är mitt hår + Curl Gloss = sant, för även om jag bara testade pyttelite och sedan fönade vi ut håret och gjorde en helt annan frisyr innan jag var klar, så har mitt hår drömt om Curl Gloss ever since. Ingen aning om hur denna produkt funkar på lock-lockigt hår som t.ex. Mis, men på mitt långa ganska raka men ibland vågiga hår så var det typ awesome (ni vet, vågorna blev så där lite extra definierade och härliga ungefär såhär — en inte helt otråkig frisyr även om min är lite kortare nu pga kapade ca 10 cm).

Nån som testat?

Lämna ett svar