RMS Beauty Living Luminizer är ALLT

RMS living luminizer

Om jag hade vetat vad jag vet idag om Living Luminizer hade jag varit tio gånger mer exhalterad den där iskalla dagen i NYC. Living Luminizer är en fullkomligt *perfekt* lysterkräm på burk, som ger ett overkligt men samtidigt diskret sken av lycka på huden. Baserad på kokosolja känns den dessutom snäll att använda på vindbitna kinder, och eftersom det är en så fint raffinerad kokosolja är risken för tilltäppta porer minimal.

Utan att överdriva är det här den sminkprodukt jag använt mest det senaste året, och den ligger i samma lyster-klass som pudervarianten Ambient Lighting Palette från Hourglass. Vilken man väljer av de två handlar mycket om tillgänglighet, formula och ekologisk besatthet — men tror för all del inte att jag ångrar att jag köpt båda. Icke!

RMS living luminizer swatch

Då Living Luminizer är i krämform blir dess resultat lite mer daggliknande glänsande, utan att bli flottig. För andra gamla sminkrävar kan jag dra en parallell mellan Living Luminzer och BECCA Bird of Paradise Gloss (2007), även det en krämhighlighter. RMS gör det däremot en miljon gånger bättre…

Living Luminizer klappar jag på en mängde av olika ställen i ansiktet, men främst på kindbenen, längs tinningarna och på brynbenet. Det är jättefint att lätt trycka in produkten ovanpå en concealer under ögonen för att ge det området lite extra vårdande kärlek — samtidigt som lystern lyfter ögonområdet och gör att concealern ser mer naturlig ut.

rms beauty living luminizer

Här i Sverige går det att komma åt RMS via t.ex. Alice & White, COW Parfymeri och Organic Beauty Shop by Linda Öhrström.

5 kommentarer

Lägg till din →

Hur är hållbarheten? Jag har varit sugen på att testa den länge, men är rädd att den bara ska halka runt i fejset efter ett par timmar. Skulle ha den på bar hud utan något fixerande ovanpå.

Den är jättebra tycker jag! Det är ju som sagt en krämigare produkt som inte ens ser “satt” ut nyapplicerad, utan bara typ daggig (så töntigt översatt men jag tycker dewy passar in så bra!). Jag har en tendens till oljig hy efter en dag men har inte tänkt på att den skulle förflyttat sig (eller försvunnit) för det 🙂 Love it

Lämna ett svar