Talika Hand Therapy Gloves

Alltså, en av fördelarna med att ha en ganska händelselös helg (där det mest spännande hittills har varit “gissa grannen”, dvs gissa vilken av grannarna det är som stökar i trapphuset, och eventuellt orka resa sig från soffan för att gum-kika genom titthålet) är att jag kunnat tillbringa rätt så många timmar med att beautysurfa. T.ex. har jag nu fått nys på Talikas Hand Therapy Gloves, som jag så klart är galet nyfiken på och vill prova nu nu nu. Nu.

För en massa år sedan körde jag ibland tunna bomullsvantar över en rejäl dos handkräm, men det var ganska stökigt och kladdigt och egentligen märkte jag inte aldrig nån effekt. Men här är alltså det göttiga i handsken, och man har dem på sig i typ 40 min eller över natten och sedan bara well hello there soft hands. 

Nån som testat?

Lämna ett svar