Att bomba

French_Kiss lush

Ni kanske kan se det framför er, besvikelsen som lös i undertecknads ögon när det visade sig att hotellrummet jag skulle bo på över natten inte hade badkar? Och där stod jag, med mössan en nyköpt bubbelbit från Lush i handen. För någon som 1) inte anser sig vara ett stort badkars-fan och 2) saknar nämnda badrumsinredning i egna hemmet, var det en stor grej att liksom peppat inför en staycation med möjlighet till ett lavendeldoftande bad. I should’ve known better…

Oh well, jag antar att jag får knata upp för backen hem till El för att prova på och njuta av ett bad hos henne istället. Eller så blir det som det brukar — att både bubbelbiten (A French Kiss) och det nyinkomna spa-kittet med badoljor från Babor SPA helt enkelt får flytta hem till El. För en mer trogen badkarsbadare tror jag inte går att uppbåda i Göteborg.

6 kommentarer

Lägg till din →

Oh nooooo, så himla synd att det inte finns badkar.

Men visst, jag erkänner – guilty as charged osv – att jag är badgalen. MEN lånar GIVETVIS ut badkaret till dig anytime :*

Jag har faktiskt inte alls köpt många badbomber/oljor från LUSH eftersom det inte varit så lätt att få tag på. MEN, jag har faktiskt köpt just A french kiss två gånger eftersom den var helt i min smak 🙂 Ska faktiskt bli utan badkar nu efter 9 år, vette tusan hur jag ska klara mig… Kommer nog att köpa en stooor balja att ställa in i toan istället 😉

Haha 🙂 Jag är Team Dusch men får väl erkänna att tanken på att slappa i ett varmt bad ibland lockar… Kör på badtunnan lol!

Lämna ett svar