Benefit They’re Real! mascara

benefit theyre real mascara eotd

Ännu en testad mascara att lägga till handlingarna, och även idag är det en liten prova-på förpackning. Den lilla tuben med They’re Real! från Benefit Cosmetics fick jag med ett köp från amerikanska Sephora för ett tag sedan, och har sedan dess använt den främst på resor men även då och då i vardagen för att riktigt sätta den på prov. Så här beskriver Benefit den själva:

Lengthens, curls, volumizes, lifts and separates. Our jet black, long-wearing formula won’t smudge or dry out. A specially designed brush reveals lashes you never knew you had!

På mina fransar (som är lätt uppåtböjda av naturen, sorry) är det här en mascara som är lätt att kamma igenom, fördela jämnt och få allmänt fjäderlik. Borsten — en plasthistoria med piggar — kan vara lite hård att arbeta med mot franskanten men som i gengäld är enkel att arbeta med utan att det blir klumpigt. “Jet black” vet jag inte riktigt, jag upplever mer eller mindre alla mascaror som 100 % svarta, men jag håller verkligen med om att den sitter på plats utan att smula eller kleta.

benefit theyre real mascara

Att få loss They’re Real! vid kvällens ansiktstvätt är barnsligt enkelt och jag uppskattar att slippa små men märkbara rester som dessutom fläckar ner handdukar. I Sverige säljs Benefit exklusivt på Sephora, och en fullstorlek They’re Real! ligger i dagsläget på 235 kr.

4 kommentarer

Lägg till din →

What what??!! Vad använder du för remover som får bort They’re Real utan slit? Jag tyckte att mascaran gav bra resultat: förlängde fransarna och var lätt att måla på. Men vilket arbete med att få bort den på kvällen! Så om du har tips på rengöringen som gör det lätt så är jag tacksam!

Oj! Jag tycker den är en av de lättare jag stött på under det senaste.. Använder alltid en oljerengöring först, i det här fallet Cliniques cleansing balm Take The Day Off! Funkar perfekt, och de allra sista resterna försvinner automatiskt med andrarengöringen sen 🙂

Lämna ett svar