Sensai Celluar Performance Total Lip Treatment

Ibland är det ganska gött att ha fel. Ni vet när en får omvärdera sitt första intryck, och något liksom är bättre än vid första anblicken. Ja, typ som Mi beskriver i sitt senaste inlägg med andra ord. Jag har alldeles nyligen haft en liknande upplevelse. Hos mig har Sensais Celluar Performance Total Lip Treatment  spökat ganska länge i badrumsskåpet. Calm down people, det har lyckligtvis inte varit en svindyr full-size flarra som tagit upp plats i skåpet, utan en helt vanlig pytteliten tester.

Hur som helst, jag har verkligen gett den hur många chanser som helst (jag lovar!). När läpparna varit knastertorra, när de varit nyinsmorda med annat, när de varit helt som vanligt och egentligen inte alls behövt nån boost. Men jag har liksom aldrig fattat grejen med den här produkten. Den är inte speciellt återfuktande, mina läppar har alltid behövt något mer.

Men. Så snubblade jag över det här inlägget hos Emilia. Och när någon skriver om en produkt och i samma mening använder ordet “besatt” ja, well, då har man min uppmärksamhet helt enkelt. Så jag började googla och leta runt lite (borde jag givetvis ha gjort från början, I know) och insåg snabbt att jag ju använt den här produkten helt fel. Jag har försökt få den att tävla mot mina vanliga läppbalm, men CPTLT spelar ju i en helt annan liga. Efter helt andra regler. Och då, när jag såg på den med nya ögon – och använde den på rätt sätt (spoiler alert): runt munnen istället för på, ja då är den ju plötsligt så himla mycket bättre (duh!).

Long story kort: det här är en superdyr produkt som ingen egentligen behöver, jag kommer inte köpa den ever (pga priset) men den är superdryg och jag har ganska mycket kvar i min test och jag kommer fortsättningsvis njuta av detta tillskott i kvällsrutinen, och det lilla men fullt upptäckbara resultat den ger.

Lämna ett svar