Glooow

pixi glow tonic trio 1

Det kommer inte som en överraskning att jag (och hela El Mika) är fan av den berömda Pixi Glow Tonic (min recension kan ni hitta här, och ett litet tillägg här), så när jag var i USA senast passade jag på att plocka åt mig två ytterligare flaskor när jag var och handlade på Target. Den storlek som dom säljer är på lagom 100 ml (den vanliga, 250 ml-stora flaskan får man köpa online på Pixi), men jag hade även turen att dom hade en pytteliten flaska kvar. HUR GULLIG?! Alltså, jag orkar inte.

pixi glow tonic trio 2

Den pyttelilla kommer jag att spara (och allt eftersom fylla på) för kommande resor, helt perfekt i storlek (15 ml) att packa med tillsammans med ett par bomullsrondeller. Mittemellan storleken kommer jag att gå på efter att min nuvarande fullstorlek tagit slut, men jag kunde inte låta bli att rada upp dom tripp trapp trull-style.

pixi glow tonic trio 3

Bonus: de sjukt söta mini-förpackningarna, självklart kunde jag inte låta bli att köpa även pyttelilla Glow Mud Cleanser.

3 kommentarer

Lägg till din →

Hej, här kommer en supersen kommentar! Jag köpte just en ny Glow Tonic och den är helt annorlunda än den förra! Nu är själva vätskan genomskinlig, men flaskan är så där fint färgglad. Så man blir typ lurad att vätskan är färgad. Och så luktar den annorlunda! Mycket utropstecken nu, men det är ju hemskt! Jag älskade ju lukten! Är dina som vanligt?

Du har helt rätt, dom gjorde om både design och innehållet i slutet på 2015! Mina är alla av den nya varianten, även om jag också gått igenom en stor flaska av den äldre formulan – men jag märker som tur var ingen skillnad på effekt 🙂 Här kan du läsa väldigt ingående om skillnaderna –> https://hiddenharmonyworld.com/2015/10/22/change-in-formulation-pixi-glow-tonic/ Hoppas du fortfarande kan gilla den! Tycker inte doften har ändrats.. :/

Lämna ett svar