Veckans provpåse: Dr Dennis Gross All-in-One Cleanser with Toner

Dr Dennis Gross

Äntligen en ny provpåse att recensera kort! Min vana trogen är även detta en ansiktsrengöring (hehe), och denna gången från — för mig — outforskade amerikanska märket Dr Dennis Gross. All-in-One Cleanser with Toner är ytterligare en krämig rengöring som passar bäst att applicera med torra händer på torrt ansikte; en klassisk morgonrengöring med andra ord. Konsistensen är mellantjock, vit, doftfri och enkel att hantera. Trots att den är tjockare än både Ceramic Slip och Refreshing Cleanser har den högre viskositet, det vill säga glider enklare över huden. Jag kan massera in den lite längre än vad jag kan med Sunday Riley och Tata Harper innan jag behöver tillsätta lite vatten, den sjunker alltså inte lika snabbt. En egenskap som faktiskt är rätt trevlig, och som gör att produkten i sig själv känns något drygare.

Efter att jag tillsatt vatten och slutligen sköljt av och torkat ansiktet känns huden mjuk, spänstig och lätt exfolierad. Ingrediensmässigt hittar vi trevligheter så som glycerin, trollhassel och hyaluronsyra.

Kort sammanfattat är det här en trevlig, enkel och prisvärd rengöring som borde passa de flesta hudtyper. Till Sverige får man beställa från exempelvis Space NK, där den för tillfället går på £25.

Lämna ett svar