Veckans provpåse: NUDE Skincare Brightening Fizzy Powder Wash

NUDE Skincare fizzy powder

Veckans provpåse är från märket som gör min absoluta favorit-ansiktsolja, NUDE Skincare. Fizzy Powder Wash är precis som det låter, ett pulver som när det blandas med vatten skapar ett pysande skum att tvätta ansiktet med. Exfolierar gör den av bara farten, eftersom det blir kvar som små skrubbpartiklar som inte löses upp i vattnet. Det här är tyvärr en av de provpåsar jag testat under den senaste tiden som jag gillat minst, just för att den känns lite för grov och rivig för att vara en ansiktstvätt. I teorin borde konsistensen bli lika mjuk, fluffig och snäll som Tatcha Polished Classic Rice Enzyme Powder — men i verkligheten blir jag besviken på den grovkornighet som NUDE tyvärr insisterat på.

Doften är lätt av vanilj, som tillsammans med limeextrakt ska verka närande och uppljusande. Jag märker tyvärr inte av någon av dessa egenskaper, utan känner främst att ansiktet blir skrubbat och rengjort på djupet.

De påsar jag har kvar av Fizzy Powder Wash kommer jag antingen ge bort, eller spara till resor då jag vill kunna exfoliera utan att använda syror. Tyvärr är den här produkten inte ens i närheten av hur bra Rescue Oil från samma märke är. Det är i och för sig för min hudtyp, kanske är det en alldeles utmärkt tvätt/skrubb för lite grövre och oljigare ansikten.

nude-skincare-detox-brightening-fizzy-powder-wash

1 kommentar

Lägg till din →

Lämna ett svar