Lush R&B Hair Moisturiser

lush rnb

Nyligen när jag och Ka var på ett lugnt morgonevent hos Lush här i stan var jag inte sen att fråga de som jobbade i butiken om deras bästa produkter för lockigt hår — ni vet att jag inte kan hålla mig i min undersökande jakt efter de bästa produkterna.

Utöver schampo (exempelvis i kakform, någon?), balsam och inpackningar pratade vi om stylingprodukter, och jag fastnade direkt vid R&B Hair Moisturiser som är en mjukgörande och glansgivande olja i form av en kräm. Det som först slår en är den starka doften av apelsin och jasmin, underbar men lite för stark om jag ska vara ärlig så om du vet med dig att du är känslig för dofter bör du kanske stå över R&B.

lush r&b 2

Texturen är som sagt krämig med en lite oljig känsla, och det jag gillar är att den känns enklare att massera in i håret än en vanlig olja (som ofta känns som att den bara lägger sig utanpå hårstråna istället för att gå in). Tack vare en liten klick i längderna — med fokus på topparna — blir mitt hår extra glansigt och lätt återfuktat, perfekt för dagarna efter tvätt! Se bara till att inte ha andra starkt parfymerade produkter på dig samma dag, då kan jag lova att det blir lite mycket.

Min lilla provbytta går åt rätt snabbt när jag väl kommer ihåg att använda den, men jag är trots det osäker på om jag kommer köpa den stora burken… Både pga mitt förråd av liknande produkter, men även för doften.

3 kommentarer

Lägg till din →

Schampo i kakform is da shit om man bara vill flyga med handbagage, mitt liv på resande fot blev mkt enklare när jag upptäckte dessa för några år sedan 🙂

Lämna ett svar