L’Oréal Paris Volume Million Lashes Feline

img_4087

Redo för en ny mascara-recension? L’Oréal är inte ett märke som jag brukar använda speciellt mycket produkter från, men nu har jag testkört deras Volume Million Lashes Feline i ett par månader och är positivt överraskad. För 175 kronor (kallar vi det nästan-budget?) ger Feline mig böjda, svarta och fjäderliknande fjädrar. Den kurvade borsten fångar upp fransarna på ett ypperligt sätt (väldigt likt den här mascaran) och hjälper till att böja och separera dom. Borsten är faktiskt det bästa med den här mascaran, men det är tyvärr lite lätt att få mascara på ögonlocket nära fransarna.

Svärtan är svart och böjen hålls hela dagen med ett par små nedfallna flagor efter en heldag på jobb + träning. Det som är minst bra med Feline är borttagningen, och jag är lite fundersam om det här är en så kallad tub-mascara eller inte eftersom den liksom faller av i sjok/rör när jag tvättar ansiktet… Oavsett så är den ojämn i sitt sätt att tvättas bort, med vissa dagar då det går superenkelt men vissa gånger slutar det hela med svarta små flagor kring franskanterna.

loreal-paris-volume-million-lashes-feline

En okej vardagsmascara som kan vara värd att köpa om den är nedsatt, men 175 kronor vet jag inte riktigt om den är värd om jag ska vara ärlig.

1 kommentar

Lägg till din →

Lämna ett svar