Elizabeth Arden Pro Age Defying Age Cream

elizabeth arden pro eye cream 1

Efter mer än fem månader tog min ögonkräm från Verso slut, och det var inte utan en enorm saknad. Men som bloggare är det bara att rycka upp sig och flytta fokus till nästa testobjekt — den här gången Age Defying Eye Cream från Elizabeth Arden Pro (795 kr/15 ml). I den superlånga ingredienslistan hittar vi mjukgörande mangokärnesmör och en antioxidant som heter Allyl PQQ, och konsistensen är verkligen smörig och rätt hård. Som ett balm mer, faktiskt. Trots det går den bra att smörja in utan att dra i den tunna huden, och efter att varit initialt skeptisk har jag börjat gilla den mer och mer.

ea-pro-eye-cream

Effekten är väldigt välgörande på den återfuktande fronten, men som vanligt kan jag inte påstå att mina mörka partier blir något uppljusade. Jag skrapar upp lite ur burken med det tillhörande innerlocket, eller med en spatel, och värmer upp mellan ringfingrarna innan jag lätt masserar in den under ögonen och upp mot ögonvrån. Min favorit är fortfarande Verso pga sin lite lättare och skönare konsistens, men att gå vidare till Elizabeth var inte en dum idé alls!

ea-pro-eye-cream2

Rik och dryg, antagligen jättebra för 35+ hud eller den som bara vill lyxa till det lite (mycket). Finns att köpa bland annat på Hudoteket och Skincity.

Lämna ett svar