Att shoppa eller inte shoppa

usa-shopping-list-2017

Snart är det dags att korsa Atlanten igen för lite R&R hos vänner i USA. Eftersom jag är smärtsamt medveten om hur många skönhetsprodukter jag har som väntar på att öppnas ska jag försöka mitt bästa att inte shoppa något onödigt, utan bara produkter som jag 1) suktat över länge eller 2) inte har hemma.

  • På Sephora är det ingen speciellt produkt som drar och sliter i mig, snarare alla de deluxe samples som jag kan få på köpet ?  Min strategi blir då att enbart köpa förbrukningsprodukter, och vad är då bättre än arkmasker? Den här från Dr.Jart+ har jag läst mycket bra om, sen funderar jag även på dyrgripen från SK-II
  • Här är produkten jag suktat efter länge; rengöringsleran The Honey Mud från superlyxiga ekologiska märket May Lindstrom. Ska gå bra att använda både som en rengöring eller ansiktsmask, och är en snäll nog för att förhoppningsvis passa mitt känsliga fejs
  • Och i kategorin Något som Faktiskt Saknas Hemma har vi ansiktssprayer, och märket Josh Rosebrook har tack vare Instagram seglat upp som mest intressant med sin Hydrating Accelerator som är proppad med återfuktande och lugnande ingredienser

7 kommentarer

Lägg till din →

Hej! Jag undrar lite över det här med deluxe samples. Är det så att du beställer saker till en adress i USA från Sephora online? (och samma med may lindstrom) För jag har bott i SF ganska länge och får nästan aldrig samples i kassan? haha kanske en dum fråga men blev så avis. Tack för en bra blogg!

Precis, det är nästan uteslutande online och från Sephora som jag får såna prover! Antingen om dom har en rabattkod (om du är uppskriven på deras nyhetsmail kommer såna rätt ofta) eller att jag använder mina Sephora-poäng för att byta poäng mot större prover 🙂 Rabattkoderna brukar vara mot att du handlar för minst $25 men det är sällan ett problem 😉 I butikerna håller jag med om att det är svårt, händer nästan bara om jag blivit buddy med nån som jobbar där.. 😛 dvs sällan.

May brukar/brukade skicka med det man bad om i en kommentar på sin order, men jag såg nyligen att hennes utcheckning uppdaterats och att man nu kan välja 2 prover.

Lämna ett svar