Kiehl’s Butterstick Lip Treatment

kiehls butter balm

Torra, fnasiga och läppar som svider? Det hade jag för ett par veckor sedan, till den grad att mitt trogna eos-läppbalsam inte gjorde jota. Som tur för mig hade jag tidigare fått hem ett pressprov på nyheten Butterstick Lip Treatment från Kiehl’s — smörigare och mer välgörande har jag sällan stött på innan!

Både hylsa och konsistens påminner mer än lite om klassikern Sugar Lip Treatment från Fresh… Däremot är Butterstick ännu krämigare och duktigt mer återfuktande än vad jag kommer ihåg Fresh vara, och dessutom bra enklare att komma över (har ni koll på att Kicks säljer Kiehl’s nu för tiden?).

kiehls butter

Här är alltså rackarn som lagade mina läppar, lätt rosafärgade Simply Rose. Värt att veta är att även om de färgade stiften är väldigt skira så är det fortfarande färger som syns, och som lätt hamnar lite utanför läpparna just pga den krämiga och mjuka konsistensen. Inte ett stift man smackar på 5 lager med alltså, för det skulle jag rekommendera den ofärgade varianten.

Köp-varning: stark! Själv kommer jag antagligen köpa just det ofärgade att komplettera mitt rosa med.

2 kommentarer

Lägg till din →

Favorit här med, särskilt det ofärgade! 🙂 Eos kommer ju med en glittrig variant nu, det gäller att ha koll på vilket läppbalsam som ligger i fickan om man inte vill ha glitter/färg med clownformation. Kram

Hahaha, bra att veta! Jag älskar bollarna men vi får inte pressutskick från dom så det är nog ingen fara att en glitterboll hittar hem till min väska 😉 Kram!

Lämna ett svar