Aesop Herbal Deodorant

Jag letar för tillfället efter en riktigt RIKTIGT bra deodorant (inte antiperspirant) eftersom jag det senaste verkar utvecklat nån typ av resistans mot de deos jag har hemma, hrm… Jag är fortfarande team icke-aluminium eftersom det gör en sån sjuk skillnad när det kommer till att svettdoften inte sätter sig i kläderna (heja färre rundor till kemtvätten!) men just nu börjar jag vackla och känner mest att jag vill nuke it all när det kommer till armhålorna *lol*.

Herbal Deodorant från Aesop lockar med zink, rosmarin, salvia och eukalyptus — men avskräcker med sin prislapp på 280 (!) kronor. Men jag släpper den inte trots det, så nu undrar jag om det är någon som testat?

5 kommentarer

Lägg till din →

Hej,
Jag har testat denna, har den hemma. Den är bra tycker jag men doften är speciell, antingen gillar men den eller så hatar men den. Min man är inte så förtjust i den men jag själv gillar den. Den håller doft från armhålorna borta i några timmar men inte en hel dag, så du vet 🙂

Åh, TACK för din kommentar och input! Låter både bra och dåligt, jag får fundera lite mer. Har du någon annan deo du gillar bättre/bäst? 🙂

Jag har testat flera eko-deos som inte innehåller aluminium, och jag tycker alltid det blir på samma sätt; efter ett antal dagar slutar de att funka. Tror inte det beror på “resistens” utan helt enkelt på att aluminium-effekten gått ur huden. Tycker att kläderna snabbt blir sunkiga av svettlukt med eko-deos och man får tvätta dem oftare än annars, så är inte helt nöjd på deo-fronten! Har just nu konventionell deo. Man kanske kan köra varannan dag?
En fråga till er hudvårdare; har ni testat produkter från Esse? Har provat dessa hos hudterapeut i Göteborg som använder eko-produkter och är nöjd med behandlingen, men har inte köpt hem nåt än. Synpunkter?

Lustigt hur det är olika för alla; jag har inte haft aluminium eller liknande i armhålan i minst två år nu, utan att fuska, och för mig är det tvärtom med kläderna: visst jag blir fuktig och får svettringar men aldrig någon doft som sätter sig i kläderna! Tvättar så mycket mer sällan nu faktiskt! Men visst, i början var det några tuffa veckor 😉

Ka har provat bra mycket mer Esse än vad jag har så bollar över frågan till henne!

Jag har testat en del produkter från Esse och jag gillar dom väldigt mycket! Speciell doft så försök få testers först om du inte uppfattade lukten hos hudterapeuten — jag gillar den dock. Känns som Esse har en bra mix mellan naturligt/science!

Lämna ett svar