Clinique Chubby Lash Fattening Mascara

Det skadar aldrig att ge produkter en andra chans, och det var just vad jag gjorde med mascaran Chubby Lash (195 kr) från Clinique. Av någon anledning hade jag tröttnat på den och öppnat en annan mascara innan jag ens hade gjort slut på lilla chubby (ovanligt för att vara mig), sen blev jag besviken på även den mascaran — och hej chubby har du saknat mig? Jag har saknat dig!

Det bästa med den här mascaran ser ni på bilderna här, jag tror och hoppas att det framgår hur fint separerade och fjäderlika fransarna blir? Första lagret är mest en djup suck av “MEH?” men efter ett snabbt andra lager blir det andra bullar.

Borsten är av den plastpiggiga sorten — inte min favorit men det får gå. Den är lätt att jobba med och drar på lager med lager av mascara utan att vare sig klumpa, sudda eller sabba. Piggarna hjälper till att riktigt kamma igenom och komma in till rötterna, det tackar vi för.

Slutsatsen är att jag inte riktigt vet varför jag gav Chubby Lashes kalla handen, men skit samma. Antingen ändrade jag mig eller så låg den till sig och blev till det bättre. Oavsett så är det en toppenmascara för ett toppenpris. Och om ni någon gång är i USA är Clinique ett ännu billigare märke där än här, bra att komma ihåg.

2 kommentarer

Lägg till din →

Tack för tips! Man vill ju alltid prova nåt nytt… Sitter den bra också? Tåler lite fukt? Jag har ganska rinniga ögon nämligen.

Hm, mitt ena öga rinner ganska mycket i yttre ögonvrån men jag har inte märkt att den tagit med sig mascaran. Men visst, den sitter inte stenhårt det måste jag erkänna. När den började ta slut/bli gammal så smulade den lite efter dagens slut, men inte speciellt mycket och inte när den var ny 🙂

Lämna ett svar