Joico Curl Co+Wash Whipped Cleansing Conditioner

Jag misstänker att det inte är någon som har mina ord från den här Joico-recensionen ringandes i öronen, så jag ger er en paus för att snabbt klicka på länken och friska upp ert minne. Ni som är intresserade av produkter för lockigt hår, alltså.

Whipped Cleansing Conditioner (269 kr/245 ml) liknar inget annat jag testat tidigare eftersom den kommer färdigskummad rakt ur pumpen — precis som en klassisk hårmousse. Ovant? Ja. Effektivt? Ja. Roligt? Definitivt. Resultatmässigt ger det likadant hår som Joicos andra Curl-schampo jag testat; skonsamt rengjort hår, spänstiga lockar och bra återfuktat.

Vad skillnaden skulle vara med ett färdigtskummat schampo kan jag däremot inte riktigt förstå — och jag håller inte med om märkets egna påstående att Whipped Cleansing Conditioner skulle vara drygare än vanliga produkter, snarare motsatsen. Jag gjorde slut på min flaska snabbare än en vanlig flaska rengöringsbalsam av samma storlek och det var dessutom inte helt lätt att veta hur mycket mousse som behövdes för att få håret rent alla gånger, så jag antar att jag kanske överdoserade lite då och då (Joicos instruktionsfilm använder en betydligt mindre boll mousse än vad jag upplevde behövdes).

I samband med min förra Joico-recension fick jag ett tips i kommentarerna om tillhörande styling som jag blev väldigt nyfiken på men jag har tyvärr inte haft möjlighet att testa någon av stylingprodukterna i samband med att jag gjort slut på Whipped Cleansing Conditioner. Slutligen kan jag bara konstatera att märkets rengöringsbalsam håller hög klass och att jag gärna köper en ny flaska nästa gång jag behöver påfyllning, men då blir det av den något mer klassiska (och snäppet drygare) rengöringsbalsamet Curl Crème Wash.

3 kommentarer

Lägg till din →

Hej ! Det var nog jag som tipsade om deras styling, fortfarande lika bra. Däremot har jag inte testat deras hårvård, det måste jag ju göra ! Tack!

Lämna ett svar