No, My Lips Are Sealed

Här är ett tips för alla er som älskar läppstift men hatar när det nöts av — som undertecknad. En produkt jag aldrig hade vetat existerade om det inte var för att vi fick varsin i en påse från Kicks är No, My Lips are Sealed som är något så smart som ett överlack för läpparna. Du applicerar ditt läppstift som vanligt, biter av lätt på en bit papper, och lägger sedan på överlacket (var inte orolig, det känns mest som en doft- och smaklös olja). Låt torka i en minut utan att nudda läpparna och sen är det klart! Bit av på en bit papper igen för att få bort den resterande oljan och du har läppar som sitter där som ska i flera timmar, oavsett mat och dryck.

Magi på tub, och det enda du ska tänka på är att 1) skaka flaskan innan du applicerar 2) torka av penseln innan du sätter ner den igen för att inte färga hela produkten, och 3) att ditt läppstift blir lite mattare än innan. En eventuell glansig effekt försvinner alltså, men det kan jag a-b-s-o-l-u-t leva med i utbyte mot kletfria läppar.

229 kronor på Kicks som sagt, och jag tror inte att du blir besviken. Senast jag använde det applicerade jag först på morgonen vid halv nio, återapplicerade efter lunch (pga oljig dressing) och sen satt det kvar ända fram tills kvällen och ölen åkte fram.

Lämna ett svar