Ett snabbt svep

Det är EXTREMT mycket hudvård som lockar mig för tillfället, både nyheter och ordinarie sortiment, och jag måste tygla mig för att inte gå in ett osunt hoarder mode. Här kommer en snabb sammanställning av Hudvård Som Lockar:

  • Skin Regimen Microalgae Essence (595 kr/100 ml) — nya hudvårdsserien från pålitliga Davines som tydligen ska ersätta äldre Comfort Zone Skin Regimen-serien (några recensioner har du här och här). Jag är ju en sucker för den här produktkategorin för tillfället så självklart är nyfikenheten väckt!
  • Elizabeth Arden Superstart Skin Renewal Booster (540 kr/30 ml) — fick vi presenterad för oss på DB Expo och kort sagt ska det här vara ett serum som du ska kunna kombinera med mer eller mindre alla hudvårdsrutiner och som ska stärka upp hudbarriären och maxa fuktnivåerna.
  • Dermalogica Sound Sleep Cocoon (930 kr/50 ml) — lanseras i mars och lockar med “En intensivt återfuktande nattcreme som ger lyster och främjar en god natts sömn med hjälp av lugnande, aromaterapeutiska ingredienser”. Jag är såld, speciellt om doftsättningen är lika nedtonad som den är hos den här duon
  • Caudalie Premier Cru The Serum (1155 kr/30 ml) — med en kort och imponerande ingredienslista (mycket HA och niacinamid) är det här ett serum som ska tajta upp, fylla ut och boosta dina resterande produkter.
  • Fresh Black Tea Kombucha Facial Treatment Essence (£59/150 ml) — låter som ytterligare en essens både min hud och jag skulle älska och jag GRÄMER MIG att det inte går att få Fresh till Sverige.

Lämna ett svar