Caudalíe Premier Cru The Serum

Mmmm serum ändå, att jag typ skulle glömma bort hur bra det kan vara när det är riktigt bra? 2018 har bjudit på ett par riktiga fullträffar (t.ex. Exuviance) och The Serum från Caudalíe är inte heller det en besvikelse.

I den knubbigaste och minst praktiska flaskan genom tiderna huserar ett lätt mjölkigt och tunnflytande koncentrat som enklast kan beskrivas som att det doftar bullbak. Jag antar att det är de jästa druvorna som gör det? Jag började som jag alltid gör, försiktigt, men märkte snabbt att det här var ett serum som min hud gillade och inte fick tillstymmelse till negativa reaktioner av.

Vad The Serum (1 155 kr/30 ml) fokuserar mest på är fukt och lyster skulle jag säga, och jag gillar verkligen den direkta effekt jag får i form av just återfuktning och en perfekt kanvas för efterföljande produkter. När jag använder den tillsammans med syskonet Vinoperfect Concentrated Brightening Essence — en av mina ride or die produkter — är huden lyckligare än någonsin och alla spår av trist yttorrhet är som bortblåsta.

  • Återställer cellulär energi
  • Förbättrar effektiviteten i din hudvård
  • Tacklar djupa rynkor, mörka fläckar och fasthet

Om den är värd sitt höööga pris? Jag tror inte det. Det är inte ofta 1000+ kronor känns lockande att lägga på hudvård, fast om det nu ska göras ska det ju göras på något som är potent och som faktiskt gör skillnad… och än har jag inte använt The Serum tillräckligt länge för att kunna utröna om det ger några långvariga effekter utöver den omedelbara lystern och jämn hud.

Lämna ett svar