Nya favoriter från OPI

Let’s reclaim the nagellack! Som jag sa på Instagram. För visst är det 10000 % tydligt att nagellack satts åt sidan med den tilltagande hudvårdshysterin?

Det dröjer extremt sällan mellan tillfällena, men ibland får jag ta emot nagellack i pressutskick och i höstas fick jag hem kollektionen Nutcracker från OPI. Vid en första anblick såg det ut som en spretig samling färger med allt från glitter till enhörningslila och djupare metallicfärger. Rosalila frost-metallic “Berry Fairy Fun” är ungefär det fulaste lacket jag sett, så jag ställde mest undan hela lådan och tänkte inte mer på det. Men det fick jag äta upp, för efter en lite mer noggrann genomgång hittade jag fem lack som jag ville prova (av de totalt 12 Infinite Shine-lacken jag fick hem). Här kommer dom i rangordning Mest Favorit Först:

“Black to Reality”
“March in Uniform”

Kollektionen innehåller också ett silvrigt holografiskt lack (“Tinker, Thinker, Winker?”) som är BOMB att använda ovanpå typ alla färger.

Alla lackade som en dröm och flöt ut fint, och täckande, med två lager. Hållbarheten med ett Essie Gel Couture-överlack är mer än godkänt, och det hade ju suttit fint att kunnat utvärdera även det rekommenderade Infinite Shine-överlacket men nej det fanns tyvärr inte med i utskicket ??‍♀️

Lämna ett svar