Ett första intryck: Reserol Reset Daycream

Mina vänner, det verkar som att svenska Reserol har labbat fram ännu en kanonprodukt för oss med känslig, yttorr eller torr hud! ?? ⚗️ Av en slump blir det två inlägg om Reserol på raken nu men så är det när saker är BRA.

Jag har känt mig ovanligt torr de senaste veckorna för att vara jag (ni som hängt med här ett tag vet kanske att jag snarare konstant befinner mig i tillståndet: yttorr än har hudtyp: torr) och det är antagligen en mix av höst och att jag börjat införa retinol i min kvällsrutin ? Mina vanliga rutiner har absorberats på minuter och lämnat mig torr och glåmig främst på kinderna vilka aldrig har varit torra förut.

När nya (släpps första oktober) Reset Daycream (495 kr/50 ml) kom i ett utskick från Reserol förra veckan var jag alltså chockerande snabb på att inkorporera den i min rutin och huden säger AAAAAAHHHHH ??

Konsistensen påminner om deras nattmask men mer passande för dagtid, och doften är lätt fruktigt syrlig? ? Hittills har jag använt den dag och natt i en knapp vecka, dagtid med spf ovanpå, och Det. Känns. Bra. Om du vill läsa mer om krämen och hur den ska “synka med kroppens cykel” länkar jag hellre vidare än försöker mig på att förklara det själv.

Och eftersom jag i förra inlägget satte märkets olika produkter på en rankad trappa måste jag ju givetvis uppdatera mina betyg här. Serumet toppar fortfarande rankingen (och jag är allvarligt kallsvettig över faktumet att jag nu bara har 3 stycken ampuller kvar buuuhu) men dagkrämen kniper andraplatsen:

(1) Guld — Skin Serum
(2) Silver — Reset Daycream
(3) Brons — Overnight Moisture Mask
Honorary mention — Retreat Sheet Mask

2 kommentarer

Lägg till din →

Lämna ett svar